Home  |  Portfolio  |  Werkwijze  |  Contact  |  Links

Woonhuis Nootdorp
Ontwerp en realisatie: 2005/2006


Ontwerp en realisatie van een parkwoning in Nootdorp. Zowel boven als onderverdieping kregen een grondige aanpak. Bestaande plattegronden zijn ingrijpend gewijzigd en aangepast aan de wensen van de bewoners.

Op de begane grond is een op maat gemaakte keuken ontworpen in notenhout en Cesarstone. Het notenhout sluit mooi aan bij de trap en de speciaal gemaakte tafel. Een van de muren naast de trap is niet dragend en is voorzien van een smalle kast, verderop onder de trap is plaat voor een aantal zeer diepe lades. De woonkamer is verrijkt met een zeer brede open gashaard.

Op de bovenverdieping zijn twee badkamers ontworpen, een grote slaapkamer en twee logeerkamers. De wasbak en de badombouw is speciaal op maat gemaakt. De wasbak loopt naadloos over in de scheidingswand naar de inloopdouche.

Het resultaat is een prettige leefbare woning voor twee mensen. Mooi kookeiland en een bijzondere badkamer.

Foto's 3